Фото: Ниту високиот „шлиц“ не успеа да ја спаси Александра од елиминации

Loading...

Од четвртата епизода во живо на музичкото шоу Х Фактор испадна Александра Секулиќ, која воедно е првата кандидатка која излегува од групата на Кики Ласендриќ.Откако публиката еднаш ја врати назад во шоуто, сега повторно таа се најде во ситуација да ја пее песната за спас, и тоа со Александра Брковиќ.
И двете сте ми мили, најтешко ми е мене. Но со чисто срце ќе кажам дека Александра Брковиќ беше подобра“, изјави Кики.
Кристина Ковач и Емина Јаховиќ исто така го дадоа нивниот глас за Александра Брковиќ, а Жељко ја поддржа Секулиќ.

Она што нам неможеше да ни избега од очи беше шлицот на Александра Секулиќ. Но ниту тоа не и помогна на натпреварувачката да ги добие гласовите на публиката.Откако публиката еднаш ја врати назад во шоуто, сега повторно таа се најде во ситуација да ја пее песната за спас, и тоа со Александра Брковиќ.

loading...
Loading...