ФОТО: Ноне ги истакна своите облини во Хрватска

Loading...

Иако Ноне се откажа од музичката кариера, и повеќе не е во музичките води таа важи за една од најпопуларните македонски sвезди на Фејсбук со околку 50.000 луѓе кои ја следат. Ноне се реши да замине од Македонија и да работи на брод. Постојано на нејзниот Фејсбук профил објавува фотографии како се забавува и ужива низ светот.

Погледнете како таа моментално ужива на плажите во Хрватска.

На следниот (линк) можете да ја погледнете и нејзината галерија за MB. 
Иако Ноне се откажа од музичката кариера, и повеќе не е во музичките води таа важи за една од најпопуларните македонск

loading...
Loading...