Фото: Нова голема фотошоп грешка на Кинеската влада!

Ваква грешка не би направила ни дете. Кинеската влада со сите сили се труди да го поправи својот имиџ  по серијата на скандали поврзани со кор

Пронајдете не на следниве мрежи: