Фото: Нови силикони -Тања Савиќ од динчиња градите ги претвори во лубеници!

Loading...

Таа никогаш не потврди дека си вградила силикони, но овој пат гранд ѕвездата Тања Савиќ наводно веќе стигнала и да ги ремонтира, а своите нови град

loading...
Loading...