Фото: Новиот изглед на „Timeline“ на Фејсбук

Loading...

Фејсбук го тестираше новиот изглед на “Timeline”.  Вака изгледа профилот на корисниците на Нов Зеланд.
Може да се запримети дека Friends, Photos i About Information се подредени поинаку.
Maps i Subscribe ќе бидат тргнати од врвот на страната. Photos во својот квадрат ќе прикажуваат девет фотографии наместо една.
Статусите кои сега ги пишуваме на левата страна ќе бидат префрлени на десната.
Основните фотографии кои сакаме да ги прикажеме како дата на раѓање, образование, место на живеење ќе стојат таму каде што сега го пушуваме статусот односно на левата страна.
Што мислите за новиот изглед на Фејсбук, функционален или ..?Фејсбук го тестираше новиот изглед на “Timeline”.  Вака изгледа профилот на корисниците на Нов Зеланд.

loading...