Фото: Нуди орален секс на оној кој ќе направи најубава креација од Лего коцки

Loading...

Порно актерката Кристи Мек успеала благодарение на својата понуда на Твитер да достигне до мејнстрим медиумите.Оваа девојка е многу позната во порнографските кругови, а на својот профил ја објави следнава понуда:
-Оној кој ќе ми изгради најубава лего креација за мојот дом ќе добие „пу*ење“
После тоа јасно дала до знаење и дека тоа го мисли сосема сериозно, додавајќи дека „натпреварувањето“ е отворено до 1 март.

Понудите веќе почнаа да стигаат, а Кристи прокоментира:
– Луѓето ова го викаат „брилијантна самопромоција“. Јас тоа го викам „Само сум ку*ва која сака Лего коцки,“- вели таа.Оваа девојка е многу позната во порнографските кругови, а на својот профил ја објави следнава понуда:
-Оној кој ќе ми изгради најубава лего

loading...
Loading...