Фото: Обожавателка го истетовира името на пејачката Елена Ристеска!

Loading...

Младата Елеонора очигледно е многу голем фан на Елена Ристеска.Имено, фотографијата на својот Фејсбук профил ја објави самата Елена.
Под фотографијата напиша:
„Мила Елеонора многу убава тетоважа имаш“.
 Имено, фотографијата на својот Фејсбук профил ја објави самата Елена.
Под фотографијата напиша:
„Мила Елеонора многу убава те

loading...
Loading...