Фото: Од преслатко мало девојче стана девојка која ја згрозува јавноста!

Loading...

Што е следно? Некогаш беше идол на многу мали девојчиња, а денес постојано ја згрозува јавноста со своите нови фотографии и нови спотови. 

loading...
Loading...