Фото: Оглас кој привлече големо внимание!

Loading...

Еден рачно напишан оглас привлече огромно внимание.Потребна е облека и чевли за момче и девојче(близнаци) стари две години. Ги замолуваме сите луѓе кои сакаат да помогнат да се јават- пишува во огласот. Огласот е поставен во Босна, екипата која го контактирала семејството ги известила дека огласот го има и на интернет. Семејството рекло дека огласот не го поставиле таму.
-Ние немаме компјутер ни интернет- изјавиле тие.
Мајката и нејзиниот сопруг се невработени и живеат во изнајмен стан а немаат никој на светот кој би им помогнал.
-Напишавме дека ни е потребна облека за децата а реалноста е дека всушност ни е потребно се-вели мајката на децата.Потребна е облека и чевли за момче и девојче(близнаци) стари две години. Ги замолуваме сите луѓе кои сакаат да помогна

loading...
Loading...