Фото: Охриѓани им го возвраќаат ударот на скопјаните…

По многубројните жалби на Македонците за превисоките цени во Охрид, локалниот сајт охриѓани.мк сподели неколку фисклани сметки од локалите во Скопје испратени од нивни читатели.На првата се работи за две мали вина кои во скопска дискотека чинат по 200 денари, а втората, пак, е сметка со две вотки од луксузната марка „Греј гус“, за кои гостинка платила 740 денари.
Е, па сакате луксуз?
Баравте – гледајте… 😀
На првата се работи за две мали вина кои во скопска дискотека чинат по 200 денари, а втората, пак, е сметка со две вотки од луксузната марка &bdquo

Пронајдете не на следниве мрежи: