ФОТО: Охриѓани не би посакале вакви туристи на плажа

После кој би ги нарачувал скапите кафиња од рестораните?Лицето на девојката е покриено, за да не стане персона нон-грата по охридските плажи.
Замислете кога и другите би го следеле нејзиниот пример.
Или примерот на жената со лонецот? Е, тогаш дури би немале промет.
Фото: Република
Поврзани вести:
ФОТО: Фатена на дело! Што прави оваа жена со лонецот?
Цените се превисоки – признаваат ОхриѓанитеЛицето на девојката е покриено, за да не стане персона нон-грата по охридските плажи.
Замислете кога и другите би го следеле нејзиниот прим

Пронајдете не на следниве мрежи: