Фото: Олимпијката се засрами – Се појавија нејзини разголени фотографии!

Loading...

Со брзина на светлината, на Интернет се појавија разголени фотографии од либанската скијачка Џеки Амун.
За ова скијачката изјави:

loading...
Loading...