Фото: ОРИГИНАЛНО: Погледнете каков подарок доби Адријана Алачки за роденден

Најубавиот подарок Алачки го доби од својата ќерка и внука..Адриана Алачки го прослави својот роденден на 5-ти јуни, а за таа пригода на социјалните мрежи доби лавина од честитки и коментари.
Но, сепак најубавиот подарок го доби од својата ќерка и внука, а тоа е книга „Една е мајка“, со рецепт за најдобрата мајка.
Погледнете на следната страна:

 
Адриана Алачки го прослави својот роденден на 5-ти јуни, а за таа пригода на социјалните мрежи доби лавина од честитки и коментари.

Пронајдете не на следниве мрежи: