Фото: Откако „се утепа“ на Оскарите, сега се појави и без долна облека

Loading...

Впечатоците од возбудливaтa вечер на на доделувањето овогодишниот Оскар се уште се сумираат, а особено оние од многубројните забави одржани по завршувањето на манифестацијата.Една од најпопуларните пост-оскаровски забави беше онаа на магазинот „Венити Фер“ на која голем број убавици се појавија во „полежерна“ гардероба од она на црвниот тепих.
Така, минатогодишната добитничка на Оскарот, Џенифер Лоренс, која по втор пат паѓа на црвениот килим, реши на оваа забава да им се приклучи на колешките кои на јавни собири доаѓаат без долна облека.
Таа ваквата одлука ја демонстрираше свртувајќи се со грб кон фоторепортерите, притоа откривајќи ги проѕирните странични делови на нејзиниот футиристички металик фустан.
Погледнете ја фотографијата на следната страна

 

 Една од најпопуларните пост-оскаровски забави беше онаа на магазинот „Венити Фер“ на која голем број убавици се појавија во „поле

loading...
Loading...