Фото: Откриена тајната зошто Роналдо е самобендисан лик

Јавна тајна е дека светски познатиот фудбалер Роналдо е самобендисан лик. Но, која е причината за тоа? 
Архитектот кој ја дизајнирал неговата куќа во Мадрид, вели дека Роналдо во својата куќа има оргомна слика од себеси гол, закачена на ѕидот покрај пијаното. 
Оние кои ќе влезат во домот на Роналдо ќе може да му се восхитуваат на огромниот аквариум, пијаното, таваните од огледало и секако огрмоната негова слика каде што е потполно гол. 
„Зошто би му било потребно огромно пијано? Мислам дека тоа е поради работите кои му недостигале во детството. Тој мора да ги видел домовите на богатите луѓе во Мајами и посакал да има ист таков“, вели архитектот.
Сепак свесни сме дека Роналдо не е единствениот фудбалер кој е зањубен во себеси, иако можеби за повеќето тој е носите на таа титула уште многу одамна. 
Извор. Курир
Јавна тајна е дека светски познатиот фудбалер Роналдо е самобендисан лик. Но, која е причината за тоа? 

Пронајдете не на следниве мрежи: