Фото: Откријте како да се заљубите

Loading...

Две неименувани девојчиња од Америка преку ноќ станале „ѕвезди“ на друштвените мрежи откако многумина луѓе ја „шеруваа“ нивната заедничка белешка за тоа како да се заљубиме.Сликата со листот на друштвените мрежи ја поставила нивната професорка.
Тие имале задача да напишат „ Како се заљубува“?
Еве како  девојчињата објасниле како тече тој процес.
1. Гледај во личноста што ти се допаѓа
2. Зближете се
3. Викни го/ ја на состанок
4. Имајте секс
5. Танцувајте и допирајте се со носовите
6. Бакнувајте се засекогаш 
7. Туширајте се заедно и бакнувајте се
8. Подарете си прстени еден на друг
9.  Идете на заедно на базен
 Што чекате? :)Сликата со листот на друштвените мрежи ја поставила нивната професорка.
Тие имале задача да напишат „ Како се заљубува“?

loading...
Loading...