Фото: Отворена новата зграда на Јавното обвинителство

Loading...

Јавните обвинители добија  нова зграда, дел е од проектот Скопје 2014. Марко Зврлевски,  го прошета дел од државниот врв, на чело со прем

loading...
Loading...