Фото: Ова дете порасна во еден од најдобрите македонски кошаркари

Го препознавате ли детенцево на фотографијата?Го препознавате ли детенцево на фотографијата?
Некогаш во кошулче и џемперче а сега во дрес!
Ова дете порасна во еден од најдобрите македонски кошаркари…
Повеќе на ТЗМ.МКГо препознавате ли детенцево на фотографијата?
Некогаш во кошулче и џемперче а се

Пронајдете не на следниве мрежи: