Фото: Ова е девојката која ќе ја замени фамозната Саманта Џонс!

Loading...

Новата девојка која ќе ја замени фамозната Саманта Џонс е русокосата Линдси Горт. 
За неа продуцентите имаат само позитивни зборови и

loading...
Loading...