Фото: Ова е најголемата „случајна“ грешка во спотот на Шакира!

Грешка или не… проценете сами!Ова  изгледа е најголемата „случајна“ грешка досега што е видена во видео спот!
Погледнете!Ова  изгледа е најголемата „случајна“ грешка досега што е видена во видео спот!
Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: