Фото: Ова е најскапото виски во светот!

Loading...

Аукциската куќа „Sotbi“ соопшти дека шишето малт виски (или засладено виски), на аукцијата во Хонг Конг е продадено за неверојатни 628.205 долари.Шишето виски Macallan ”M” Decanter by Lalique привлече голем интерес, а отиде во рацете на неименуван азијски колекционер.
Шишето виски, кое беше продадено минатата сабота, го сруши рекордот од 460.000 долари за шише сингл малт виски, поставен во 2010 година, во Њујорк.Шишето виски Macallan ”M” Decanter by Lalique привлече голем интерес, а отиде во рацете на неименуван азијски колекционер.
Шише

loading...
Loading...