Фото: Ова е најстрашната натпреварувачка во Сочи!

Loading...

Естонката Грет Гејм (21) најверојатно е најстрашната атлетичарка која некогаш се натпреварувала на Олимписките игри, судејќи по нејзините фотографии кои кружат на Интернет!Поради впечатливите светло сини контактни леќи кои ги носела на натпреварувањето, таа повеќе изгледала на вампир или цртан филм, него како спортистка.
Зомби леќите кои ги носела тогаш, всушност се продаваат ширум градот, а нејзиниот изглед го привлекол целото внимание на присутните.Поради впечатливите светло сини контактни леќи кои ги носела на натпреварувањето, таа повеќе изгледала на вампир или цртан филм, него како спортист

loading...
Loading...