Фото: Ова е пејачката со најсекси нозе на српската естрада!

Loading...

Таа вели дека до сега генетиката работела за неа, но од неодамна започнала и да вежба. Кога ќе „фрлите поглед“ на младите ѕвезди од „Ѕвезде Гранда“ немате ни да ги слушнете што пејат- вели пејачката Милица Тодоровиќ!Таа вели дека како млада била многу ископлексирана и мислела дека има грди нозе и секогаш носела широки панталони. Но, кога слушнала дека луѓето мислат дека има убави нозе веднаш купила дестина мини сукни.
До неодамна оваа пејачка била во врска со Саша Ковачевиќ. Но, сега е повторно слободна и подготвена за нова врска.Таа вели дека како млада била многу ископлексирана и мислела дека има грди нозе и секогаш носела широки панталони. Но, кога слушнала дека луѓето ми

loading...
Loading...