Фото: Ова македонско бебе храбро се избори за живот откако беше родено со само 440 грама

Loading...

Малата ќерка на Тереза и Роберт Милошевски се избори за живот откако беше родена во 23-тата недела и тежеше само 440 г

loading...
Loading...