Фото: Ова можеби е најголемиот бакшиш некогаш добиен!

Можеби за момент се понадевавме дека вакво бакшиш е добиен во Македонија, но сепак, среќа има еден келнер од САД. Овој келнер од САД добил неверојатни 200.000 длари бакшиш, но неговата среќа кратко траела бидејќи не може да си ги потигне парите. 
Американецот се посреќил со бакшиш од две девојки кои ручале во ресторанот, но сепак неговата среќа била кратка. Причината поради која тој не може да си го подигне својот бакшиш е тоа што повеќето компании не може да наплатата толкава сума како бакшиш. 
Откако девојките му оставиле огромен бакшиш, келнерот го повикал директорот и заедно се јавиле во компаниите кои работат со картички и сфатиле дека парите ги имаат само на хартија, не и во реалниот живот.
Па, не за џабе некој ќе рече…се што е убаво кратко трае. Овој келнер од САД добил неверојатни 200.000 длари бакшиш, но неговата среќа кратко траела бидејќи не може да си ги потигне парите. 
А

Пронајдете не на следниве мрежи: