ФОТО: Ова се монструмите кои брутално мачеа една 88-годишна старица!

Никола Стојков (19) и Јован Стојков Мојиќ (18), двајцата од Нов Белград, уапсени се поради сомневање дека ноќта меѓу 20 и 21-ви ноември, ја мачеле, силувале и брутално убиле 88- годишната Анѓелка Азуцки во нејзината куќа во тој град.Тие со часови ја мачеле беспомошната старица и ја силувале со рачка од метла. По злоставувањето, двајцата монструми избегале со автомобил.
Обдукцијата покажа дека на Анѓелка ѝ биле оштетени црниот дроб, цревата и белите дробови.
САТАНИЗАМ: 88-годишна старица била брутално мачена и убиена!

Тие со часови ја мачеле беспомошната старица и ја силувале со рачка од метла. По злоставувањето, двајцата монструми избегале со автомобил.

Пронајдете не на следниве мрежи: