ФОТО: Ова се убијците на 11-те новинари во Париз!

Loading...

Француската полиција ги идентификуваше тројцата напаѓачи на канцеларијата на списанието “Шарл Ебдо”, соопшти Reuters.Тоа се двајцата браќа Шериф и Саид Коуачи (Chèirf Kouachi, Said Kouachi) и Хамид Мурад.Потрагата утврди дека двајцата браќа живееле во околината на Париз, а Мурад е од Ремс.
Според неофицијални информации браќата војувале во Сирија на страната на силите против претседателот Башар Асад и неодамна се вратиле од таму.
На следниот ЛИНК погледнете го ВОЗНЕМИРУВАЧКОТО ВИДЕО ОД УБИСТВОТО!
А, ОВА се жртвите на терористичкиот напад!Тоа се двајцата браќа Шериф и Саид Коуачи (Chèirf Kouachi, Said Kouachi) и Хамид Мурад.Потрагата утврди дека двајцата браќа живееле во

loading...
Loading...