Фото: Ова слатко девојче некогаш беше мис на Македонија – Ќе успеете ли да ја препознаете?

Loading...

Во 2000 година беше најубавата Македонка, денес успешно води матеркинг агенција, а некогаш била навистина слатко девојче.Таа ретко споделува фотографии и информации за нејзиниот приватен живот, но овој пат Сања Николиќ се наврати во детството.

Инаку таа од неодамна се вери со своето долгогодишно момче, Марко Маринковиќ – Слаткар…Веројатно веќе се сетивте за кого станува збор?

Се надеваме дека наскоро ќе можеме да погледнеме и фотографии од свадбата на Слаткар и Сања.Таа ретко споделува фотографии и информации за нејзиниот приватен живот, но овој пат Сања Николиќ се наврати во детството.

loading...
Loading...