Фото: Оваа Американка осум години силувала син на своите соседи

Loading...

Триесет и пет годишната Сара Бет Хопкинс од Сејлем, Масачусетс е обивнета по 20 точки за силување на 11-годишно момче во период од осум години. Американката осум години го силувала 11 годипниот син на своите соседи кои живееле во истиот станбен комплекс. 
Сара била уапсена во неделата откако младото момче конечно и признало на својата мајка што се случува. 
Американските медиуми известуваат дека таа признала дека го силувала момчето, но во изјава посочила дека не му се заканувала и дека не му давала нешто во замена за секс. 
Родителите се се уште со шок од громорозниот чин бидејќи Сара им била доста блиска пријателка.Американката осум години го силувала 11 годипниот син на своите соседи кои живееле во истиот станбен комплекс. 
Сара била уапсена во н

loading...
Loading...