Фото: Оваа девојка го освои срцето на Хулк

Loading...

Дефинитивно, бразилецот знае што да одбере.Корпулентниот фудбалер на Бразил, Хулк, кој својот фудбалски леб го заработува во руски Санкт Петерсбург очигледно има добар вкус, кога се работи за изборот на понежната половина.
Сеуште не го дознавме името на оваа прекрасна девојка, но доколку некој од нашите верни читатели го знае, нека го подели со останатите…

 Корпулентниот фудбалер на Бразил, Хулк, кој својот фудбалски леб го заработува во руски Санкт Петерсбург очигледно има добар вкус, кога се работи з

loading...
Loading...