Фото: Оваа девојка му го растури бракот на коосновачот на Google

Дваесет и седум годишната Аманда Розенберг, стана позната како љубовницата на коосновачот на Гугл, Сергеј Брин, чие богатство се проценува на 22,8 милијарди долари.Дваесет и седум годишната Аманда Розенберг, стана позната како љубовницата на коосновачот на Гугл, Сергеј Брин, чие богатство се проценува на 22,8 милијарди долари. Аманда одела во исто училиште како и сестрите Мидлтон. Таа е маркетинг менаџер за Гугл очилата и дошла на идејата за „Оk glass“ командата, која го стартува ваквиот уред.
Со нејзиното преселување  во Калифорнија папараците и жолтиот печат се повеќе пишуваат за нивната врска, особено со фактот што Сергеј веќе подолг период не живее со неговата сопруга и деца.
Погледнете ја Аманда Розенберг, на ТЗМ.МКДваесет и седум годишната Аманда Розенберг, стана позната како љубовницата на коосновачот на Гугл, Сергеј Брин, чие богатство се проценува на 22,8

Пронајдете не на следниве мрежи: