Фото: Оваа свиња е херој!

Храбра свиња скокна од камион. По храбриот потег, возачот застана и ја врати во камионот. 
За жал не успеала да побегне. Но храбра била. По храбриот потег, возачот застана и ја врати во камионот. 
За жал не успеала да побегне. Но храбра била. 

Пронајдете не на следниве мрежи: