Фото: Оваа убавица се закити со круната за Мис Универзум 2013

Loading...

Венецуелката Габриела Ислер е крунисана за Мис Универзум 2013. 
Круната вредна повеќе од 120.000 долари и беше врачена на 25-годи

loading...
Loading...