Фото: Овие девојки се помаженствени и од Џастин Бибер!

Loading...

Многу одамна луѓето се држеа до бонтон, но денес се прекршуваат и некои непишани правила. Можеби наскоро зборот „дама“ ќе мора потполно

loading...
Loading...