ФОТО: Овие фризури се ТРЕНД оваа пролет!

Loading...

Пролетта е веќе на прагот. Доколку планирате промена во изгледот, време е да размислите да го сторите тоа. Ви претставуваме неколку фризури кои ќе

loading...
Loading...