ФОТО: Овие мајмуни се продаваат како луди на Пивофест!

И Пивофестот си има нови сувенири.Посетителите на овој најголем фестивал на пивото дома може да си отидат со мајмунче. Навистина интересно!
Фото: КурирПосетителите на овој најголем фестивал на пивото дома може да си отидат со мајмунче. Навистина интересно!
Фото: Курир

Пронајдете не на следниве мрежи: