Фото: Овие разголени фотки биле украдени од компјутерот на Станија!

Разголени фотки биле украдени од компјутерот на Станија!Неодамна се појавија слики кои наводно биле украдени од комјутерот на Станија. 
Но нејзиниот ПР тим изјави дека станува збор за стари фотографии. 
Интересно е што Станија освен што се слика за социјалните мрежи, не работи ништо друго. Санува збор за нов вид на „ѕвезди“ кои не се ниту пејачки, ниту атерки, ниту спортиски или пак луѓе кои на друг начин се истакнуваат во општеството, па за себе велат дека се стралети. Дека старелта – бизнисот добро оди покажува и тоа дека ете, Станија, нема никаков ангажман, но затоа, си има ПР служба, нешто што го немаат повеќе од половина пејачи и актери во регионот.
На следниот ЛИНК може да ги погледнете порно фотките од Станија.Неодамна се појавија слики кои наводно биле украдени од комјутерот на Станија. 
Но нејзиниот ПР тим изјави дека станува збор за стари

Пронајдете не на следниве мрежи: