Фото: Овој хотел има 10.000 соби и морбидна причина поради која немал ниту еден гостин!

Loading...

Најголемиот хотел на светот кој има 10.000 соби се наоѓа на островот Рига, на брегот на Балтичко море.
Иако е изграден пред 70 години, досе

loading...
Loading...