ФОТО: Овој потег на Олимписките игри го одбележа денот!

Една од жените коишто се тркаа на 5.000 метри, застана за да помогне на друга натпреварувачка на Олимписките игри во Рио.Ники Хамблин од Нов Зеланд падна за време на трката и ја сопна Аби Д`Огостино од САД.
Аби наместо да го сврти грбот и да продолжи, со што ќе добие предност, застана и како голем човек ѝ помогна на својата ривалка да стане. 
„Оваа жена ја немам запознаено порано, нели е неверојатна?“ – изјави Ники.
Ники Хамблин од Нов Зеланд падна за време на трката и ја сопна Аби Д`Огостино од САД.
Аби наместо да го сврти грбот и да продолжи, со што ќ

Пронајдете не на следниве мрежи: