Фото: Овој твит најсликовито ја опиша победата на кошаркарите

Еден од најпознатите српски твитерџии, со оваа споредба го предвиде вчерашниот исход од кошаркарскиот натпревар помеѓу Македонија и Србија …Со оваа споредба еден од најпознатите српски твитерџии, го предвиде вчерашниот исход од кошаркарскиот натпревар помеѓу Македонија и Србија …Со оваа споредба еден од најпознатите српски твитерџии, го предвиде вчерашниот исход од кошаркарскиот натпревар помеѓу Македонија и Србија …

Пронајдете не на следниве мрежи: