Фото: Пајакот направи „партал“ пред кафулето Броз

Loading...

Убавото време утрoво ги предизвика скопјани кои уживаа пиејќи го кафето под топлите зраци на сонцето. Но, кафето за некои од нив денес ќе има поголема цена, пишува Скопјеинфо.Во координирана акција градската пајак служба буквално направи парче пред кафулето Броз. Согласно со законот, беа отстранети сите возила кои беа непрописно паркирани на булеварот.Во координирана акција градската пајак служба буквално направи парче пред кафулето Броз. Согласно со законот, беа отстранети сите возила кои беа не

loading...
Loading...