Фото: Памела Андерсон на сите им ги покажа гаќичките!

Loading...

Познатата актерка, Памела Андерсон (46) имаше мали проблеми со својата гардероба по вечерата во еден вегански ресторан во Лос Анџелес.Познатата актерка, Памела Андерсон (46) имаше мали проблеми со својата гардероба по вечерата во еден вегански ресторан во Лос Анџелес.

Откако актерката заврши со вечерата, пред ресторанот ја пречекаа бројни папараци, а еден од нив успеа да ги овековечи  со фотографија и нејзините гаќички додека влегуваше во автомобил.
Епа што друго да кажеме, освен: Вака дефинитивно (не) се излегува од автомобил.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

Познатата актерка, Памела Андерсон (46) имаше мали проблеми со својата гардероба по вечерата во еден вегански ресторан во Лос Анџелес.

loading...
Loading...