Фото: Паметен статус, а уште попаметен коментар

Девојката сакаше да се истакне со својата интелегенција, но некој тоа го искористи и се обиде со уште попаметен одговор да и врати. Погледнете за што станува збор. Па се согласувате дека на нејзиното лице и е потребен фотошоп?

 Девојката сакаше да се истакне со својата интелегенција, но некој тоа го искористи и се обиде со уште попаметен одгово

Пронајдете не на следниве мрежи: