Фото: Патики од Џенифер Лопез за само 250 денари

Loading...

На една од социјалните мрежи, поточно Фејзбук налетав на оваа слика. Искрено ми создаде многу прашања.
Ајде каде е згрешен натписот, се прашувам како ли воопшто стигнале овие патики кај овој продавач? Зарем вреди таа цена за патиките од Џенифер Лопез?
И едно не ми е јасно зошто кога веќе ги дал на оглас патиките, не ги фотографирал, за да нормално доколку ни се допаднат да ги купиме!
Во потрага сме по овој засега таен продавач, и по овие светско – домашни патики, доколу некој знае нека ни пише!
На една од социјалните мрежи, поточно Фејзбук налетав на оваа слика. Искрено ми создаде многу прашања.

loading...