Фото: Перо Антиќ се пофали: „Ете и ова го доживеав!“

Што уште не ќе доживее Антиќ…Културно забавните активности, кои нашиот репрезентативец ги има со своите „јастреби“ од тимот на Атланта, го натераа Перо Антиќ да ја земе палката во рака.
Со своите колеги, Антиќ и вчерашниот ден го помина на спортски терен, но овојпат на оној наменет за бејзбол.
– Ете и ова го доживеав – се пофали Перо од бејзбол клубот со нова фотографија од Атланта.Културно забавните активности, кои нашиот репрезентативец ги има со своите „јастреби“ од тимот на Атланта,

Пронајдете не на следниве мрежи: