Фото: Пие крв наместо кафе

Loading...

Американката Мишел која има 29 години пие свинска крв од своите тинејџерски години, а денес без неа не може да живее!?
Имено оваа девојка прв пат се појави во серијалот „ Мојата чудна зависност“ на ТЛЦ.
Имено, Мишел е тату мајстор, на која, како што кажува крвта и е поважна од вода. Сакам да пивнувам крв додека цртам, додека се одмарам, гледам ТВ и сликам.
Таа уште изјавува дека не може да започне со својот ден додека не се напие крв наместо кафе.

Американката Мишел која има 29 години пие свинска крв од своите тинејџерски години, а денес без неа не може да живее!?

loading...