Фото: Плакарот на Станија

Loading...

Судејќи по сите фотографии што српската стралета ги објавува на фејсбук, делува дека Станија и не поседува многу облека. Сепак, таа пред два дена објави слика од својот плакар. Убавата србинка се пофали со своите прачиња облека, главно брендирана, која си ја купи летово додека престојуваше во Америка 6 месеци, а како што можете и сами да видите од приложеното, во нејзиниот орман преовладуваат нејзините омилени бои – виолетова, розева и црвена.
Фото: facebookСудејќи по сите фотографии што српската стралета ги објавува на фејсбук, делува дека Станија и не поседува многу облек

loading...