ФОТО: Почнуваат да се појавуваат графити на УЧК низ Србија!

Во нишката населба Ледена стена, на главниот пат кон Прокупље, се појави графит „УЧК“, јави Радио-телевизија Србија.Кратенката за таканаречената Ослободителна војска на Косово, е испишана на ѕидот од една куќа.
Полицијата во Ниш сѐ уште не соопштила ништо во врска со овој случај.
Претходно, на 9 мај, на ѕидот од една зграда во Краљево се појави графит со истата содржина.Кратенката за таканаречената Ослободителна војска на Косово, е испишана на ѕидот од една куќа.
Полицијата во Ниш сѐ уште не соопштила ништо

Пронајдете не на следниве мрежи: