Фото: Погледнете го најнеуспешниот полициски цртеж!

Loading...

Во потрага по еден криминалец, кој со закана на нож ограбил две жени, тексашката полиција се послужи со цртеж, направен по инструкции на сведоците.Злосторот се случил во четвртокот во гратчето Парис, а скицата која изгледа како да е од некој лош цртан филм, им е испратена на сите патроли.

Сличен случај беше регистриран и во Боливија во 2009 година, кога полицијата објави уште посмешна скица на осомничен за убиство. Работите да бидат посмешни, по објавата на таа скица, криминалецот беше уапсен
Злосторот се случил во четвртокот во гратчето Парис, а скицата која изгледа како да е од некој лош цртан филм, им е

loading...
Loading...