Фото: Погледнете како една белграѓанка несекојдневно дала отказ

Loading...

26 годишната белграѓанка Катарина Јовановиќ завчера дала отказ од фирмата во која работела  на оригинален начин. Таа вели дека се решила да ја напушти работата затоа што и била досадна.Идејата за начинот на кој му соопштила на работодавецот е на нејзин пријател. Катарина на себе ставила плакат со натпис „Давам отказ“ и се фотографирала.

Потоа фотографијата ја ставила во коверт и му ја испратила на шефот со кого добро соработувала до тогаш. Сето тоа потоа го објавила на фејсбук.

„Работата ми го одземаше целиот ден. Затоа прекинав иако имав добра плата“, објаснува Катарина за српски Блиц.Идејата за начинот на кој му соопштила на работодавецот е на нејзин пријател. Катарина на себе ставила плакат со натпис „Давам отказ“ и

loading...
Loading...